Sanofi blir bedriftsmedlem av FUG

FUG har åpnet for bedriftsmedemskap, og første medlem er Sanofi. De skriver litt om hvorfor de valgte å støtte FUG sitt arbeide.

I Sanofi Norge jobber det nærmere 20 farmasøyter og farmasifaglig arbeid er viktig for oss. Det var derfor et naturlig valg for Sanofi å bli en av FUGs støttespillere.

FUG jobber for tilgang og riktig bruk av effektive og sikre legemidler i land og situasjoner hvor dette ikke nødvendigvis er en selvfølge, noe vi stiller oss helhjertet bak. Som et stort internasjonalt legemiddelfirma har vi flere globale prosjekter hvor vi bidrar til tilgang til legemidler for vanskeligstilte; gjennom FUG har vi muligheten til å støtte et viktig arbeid som gjøres ut fra Norge.

I løpet av ett år får mer enn 240 millioner mennesker i over 90 land hjelp via Sanofis Access Program. På globalt nivå samarbeider vi med mange stiftelser, deriblant Bill & Melinda Gates Foundation, som er engasjert i utviklingsland og arbeid rundt neglisjerte sykdommer. Sanofi støtter også CEPI i deres arbeid.

Vi har fortalt om FUG og vårt nye medlemsskap på firmaarrangementer lokalt og vi videresender nyhetsbrev til alle ansatte. Vi deler også informasjon om dette samarbeidet i andre deler av organisasjonen.

Vi i Sanofi gleder oss over å være det første bedriftsmedlemmet i FUG. Med tanke på viktigheten av det farmasfaglige arbeidet var dette et riktig valg for oss. Vi håper andre firmaer også ser muligheter for å bidra til det viktige arbeidet som foregår i regi av FUG.

IMG_1578

Mange engasjerte farmasøyter i Sanofi!

 

Reklame
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: